Des del X3 CLUB us volem oferir el millor, a tots els nostres clients i socis, i a tots aquells que ho podeu ser. Per a fer l’experiència X3 més àmplia i que ens puguis gaudir fora de les nostres instal·lacions, hem considerat millorar la nostra web.

 

Què hi pots trobar? Doncs la gran varietat de serveis que t’oferim, la possibilitat d’informar-te, contactar amb nosaltres, fer-te soci, llogar pistes de pàdel, les notícies més destacades…

 

Com ja saps, al Club comptarem amb el necessari per gaudir de l’esport. Tenim pistes de pàdel, indoor i outdoor; una sala de fitness amb màquines d’alta qualitat i exclusives a tot Girona; dues sales per gaudir de la gran varietat d’activitats dirigides; comptem amb diferents serveis de quiromassatge i beauty (tractaments corporals i facials).

 

I què dir-te de la nostra botiga especialitzada, la piscina o el xiringuito. Tot això sumat als millors professionals i un tracte agradable i proper, fan del X3 Club una experiència única, que a més, pots gaudir a partir de 39€ al mes.

 

Si necessites informació, no deixis de visitar-nos! T’esperem amb els braços ben oberts!